by

Anbefalt hotell i Oslo

hoteller-osloBeliggenhet

Comfort Hotel Grand Central har en meget bra beliggenhet, med nærhet til blant annet Oslos Domkirke og Operahuset. Det er også gangavstand til sentrale steder i Oslo som Jernbanetorget, paradegaten Karl Johan og gode shoppingsentre. Dersom du er reisende, så er det meget enkelt å komme seg til og fra flyplassen med toget, som stopper så godt som utenfor døra. Trenger du leiebil fra flyplassen, kan du prøve Leiebilguiden.no – leiebil Gardermoen. Det er også gode taximuligheter i umiddelbar nærhet.

Fasilitetene på hotellet

Dette hotellet har lyse pene rom, og tilbyr også følgende fasiliteter. Treningssenter som er døgnåpent. Hva er vel bedre enn å svette ut reisen i et treningsrom. Treningsrommet er ikke så veldig stort, men det er kompakt og inneholder det som trengs for en god økt. For deg som ønsker å jobbe, så er det gratis internett (wifi) tilgjengelig i fellesområdene. Dersom du ønsker kan du også bruke en av datamaskinene som er plassert ut her. Hotellet har restaurant, der blant annet frokosten serveres. Frokosten er inkludert i bestillingen av rommene. Restauranten (Bella Bambina) i hotellet er italiensk, og serverer derfor mye pasta og annen italiensk mat.

Hotellets rom

Det finnes flere romtyper i hotellet. Av i alt 170 rom, så skal det være noe for enhver smak. Fra standard enkeltrom til dobbeltrom og suiter. Alle rommene er utstyrt med gratis wifi, slik at man kan holde kontakten med omverdenen mens man er på hotellet. Mange av de forskjellige suitene er tematisk innredet, slik at du kan for eksempel bo på rom som er prydet av Rolling Stones, Led Zeppelin, eller «Mad Men» tema. Den kanskje mest spesielle suiten er suite nr. 232. Tidligere så var dette rommet kongens eget venterom. Mange av de gamle detaljene er godt bevart, og møblene er spesialbestilt for at rommet skal ivareta sitt særpreg. Rommet egner seg å bestille for spesielle anledninger.

Bestilling av hotellet kan du gjøre på Billigehotelloslo.no: Overnatting Oslo.

Write a Comment

Comment