by

Hotell i Budapest vi anbefaler

hotell-budapest-2Boutique Hotel Zara er et sentralliggende hotell i Budapest, som med sine fire stjerner er det optimale oppholdssted for den som ønsker å skjemme seg bort når en først reiser utenlands. Her bor du på svært luksuriøse rom og kan samtidig ta deg til byens beste spabehandlinger og butikker etter kun noen få minutters gange. Alle hotellets gjesterom gjennomgikk i 2011 en større renovering, og følgelig holder de høy moderne standard. Bestilling av dette overnattingsstedet kan gjøres på blant annet Budapesthotell.no eller Ving.no.

Beliggenhet

Boutique Hotel Zara ligger i selve «downtown» i Budapest, omringet av det meste som byen kan tilby turister og besøkende. Du kan ta deg til turistattraksjoner og severdigheter til fots, og i umiddelbar nærhet finner du alt fra butikker, kjøpesentre og restauranter til utesteder og nattklubber. Avstanden til det velkjente slottet i Budapest, som ligger på en liten høyde, er på noen få hundre meter. Kjøreturen til flyplassen tar vanligvis omkring 25 minutter under normale trafikkforhold.

Rom

Som et firestjerners hotell skulle det nesten bare mangle at gjesterommene er utstyrt med moderne fasiliteter, noe som naturligvis er tilfellet på Boutique Hotel Zara. Her kan man dra nytte av fasiliteter som TV, trådløst internett, minibar, klimaanlegg, safe og grunnleggende baderomsfasiliteter. Man kan velge mellom to forskjellige romtyper, henholdsvis «City» eller «Relax», der størrelsen på begge rommene er den samme. Sistnevnte er dog tilrettelagt i form av en del ekstratjenester, som sen utsjekk, kaffemaskin og en velkomstdrink. Frokost serveres i form av buffet.

Fasiliteter

Boutique Hotel Zara har egen restaurant i ARAZ Bistro, som serverer en variert meny med både lokale retter og internasjonale retter. Her er det også en stilfull bar og lounge som holder åpent til midnatt. Andre hotellfasiliteter inkluderer døgnåpen resepsjon, klesvask, parkering (mot et tillegg i prisen), trådløst internett og leiebil. Hotellet har ikke eget spa, men det finnes omfattende tilbud i umiddelbar nærhet. For forretningsreisende stiller hotellet fire møterom til disposisjon, med en kapasitet på 18 til 35 personer.

Write a Comment

Comment