by

Hotel Neptun

neptunHotel Neptun er et sentrumsbasert hotell i den danske hovedstaden København. Selv om det ligger relativt sentralt, så ligger det i bydelen Nyhavn, som er kjent for sine mange eksklusive restauranter og utesteder. Flere av byens severdigheter kan også nås i gangavstand fra hotelldøren.

Om hotellet

Hotel Neptun rommer hele 137 rom og suiter, med varierende standard. Felles for alle rommene er at de er innredet med moderne interiør og design, som gjør at man får en luksuriøs følelse til tross for de rimelige prisene. Hotellet har blitt tildelt fire stjerner for sin service og standard. Hotel Neptun har også en lang og spennende historie, som strekker seg helt tilbake til midten av 1800-tallet. Dette er også opphavet til hotellets navn, som kom av at man måtte si kodenavnet «Neptun» for å slippe inn.

Beliggenheten til hotellet er ikke bare sentral, men også nydelig. Den ligger i en rolig og gammel bydel, med mye historie og vakre bygninger. Flyplassen Kastrup befinner seg dessuten bare en kjøretur på 15 minutter fra du går ut av hotelldøren.

Servicetilbud

Hotel Neptun har en enklere restaurant som serverer frokostbuffé til overnattende. På enkelte rom er dette inkludert i prisen, men det kan uansett kjøpes mot et lite tillegg. Hotellet tilbyr også internett til sine gjester, og man kan nyte gratis kaffe og te i restaurantområdet. Hotel Neptun har dessuten et eget treningssenter.

Hotel Neptun har også en del spesialpakker for deg som vil ha en fullweekend med både underholdning, overnatting og servering. Totalpakker kan kjøpes, og de inkluderer billetter til ulike underholdningsshow. En pakke inkluderer også inngang til det berømte tivoliet i København, så her er det bare å velge og vrake i tilbudene.

Write a Comment

Comment