by

Crystal Plaza Hotel

crystal-plazaI selve hjertet av den svenske hovedstaden Stockholm, finner iv rolige og trivelige Crystal Plaza Hotel. Det ligger kun en liten spasertur fra det berømte området Stureplan, samtidig som restauranter, shopping, underholdning og så videre befinner seg nærmest like utenfor hotelldøren.

Om hotellet

Crystal Plaza Hotel huser 111 rom av varierende standard, men felles for alle rommene er moderne utstyr som TV, minibar, hårføner og telefon. Bygget som hotellet ligger i har en lang og tradisjonsrik historie, men alle rommene holer uansett moderne standard. Gjester på hotellet kan nyte en gratis frokost i Restaurant Ming, som er hotellets egne restaurant. Det er også mulig å nyte enkle matretter eller drikkevarer i «Den lille kafeen på hjørnet». Andre fasiliteter som overnattende kan nyte godt av, er blant annet et treningsstudio og en avslappingsavdeling der man blant annet kan nyte badstue og boblebad. Gjester har også tilgang til gratis, trådløst internett under hele oppholdet. Crystal Plaza Hotel kan du bestille på mange forskjellige hotellportaler. Vi kan anbefale hotellets egen side http://crystalplazahotel.se/, www.expedia.com og stockholmhotell.no.

Beliggenhet

Hotellet ligger såpass sentralt at man ikke behøver å bekymre seg for avstandene til festlivet eller severdighetene. Vi har allerede nevn Stureplan – området dit man går hvis man vil treffe andre, trendy mennesker med god råd, der det kryr av luksuriøse utesteder. Hvis man ankommer Stockholm med fly, så må man regne med en kjøretur på omkring 40 minutter fra flyplassen, som ligger et stykke utenfor byen. Crystal Plaza Hotel fokuserer vel så mye på par på kjærlighetsreise som på bedrifter og familier. Rommene har varierende interiør, og det er mulig å bestille spesialpakker som inkluderer overnatting, vin, frukt og sjokolade. Prisene på hotellet er rimelige i forhold til mange andre sentrumshoteller, slik at man ofte velger dette hotellet når budsjettet er noe smått.

Write a Comment

Comment