by

Comfort Hotel Vesterbro

comfort-hotel-vesterbroFrister det å bo sentralt i den mest moderne, pulserende og livligste bydelen av København? Da vil Comfort Hotel Vesterbro være et av de beste alternativene for overnatting. I den yrende bydelen bor man såpass sentralt at det meste av severdigheter kan nås via få minutters gange.

Om hotellet

Med en beliggenhet i en av Københavns hotteste bydeler, er det fristende nok for mange å booke et rom bare på grunn av det. Med barer, restauranter og shoppingmuligheter nærmest på hotellrommet er det perfekt for enhver turist, og de 400 rommene som hotellet disponerer gjør at Comfort Hotel Vesterbro er et av de største hotellene i København.

Hotellets rom holder fortrinnsvis bra standard, og samtlige rom har mye moderne utstyr. Man kan velge mellom vanlige budsjettrom og såkalte deluxe-rom, som er både «større og bedre». Interiørmessig er standarden relativt bra. Comfort Hotel Vesterbro bestiller du på Hotellkobenhavn.no eller www.nordicchoicehotels.no.

Servicetilbud

Comfort Hotel Vesterbro satser på at gjestene liker gratis ting, så dersom du kjenner deg igjen i det vil du nok sette pris på et opphold her. Både frokost, kaffe og internett er gratis. På søndager behøver du dessuten ikke sjekke ut før klokken 18:00 uten at det koster deg noe ekstra. Hotellets egen restaurant har åpent hver eneste dag, og serverer både frokost, lunsj og middag. Når kvelden begynner å melde sin ankomst, så kan man avslutte den på en hyggelig måte i hotellets egen bar.

For bedrifter

Hva med å legge kursingen eller konferansen til vakre og ærverdige København? Comfort Hotel Vesterbro spesialiserer seg på å fikse overnatting og tilrettelegge opplegg for bedrifter på besøk i storbyen. De mange møterommene huser totalt 125 deltakere om gangen, og med den sentrale beliggenheten har man mye muligheter når man ikke tilbringer tiden på møterommet. Flyplassen Kastrup befinner seg dessuten bare en kjøretur på noen titalls minutter fra hotelldøren.

http://no.wikipedia.org/wiki/K%C3%B8benhavn

Write a Comment

Comment