by

Clarion Collection Hotel With

clarion-withØnsker du å bo sentralt i Tromsø, og oppleve god service til rimelige priser? Da vil Clarion Collection Hotel With være en solid kandidat for overnattingen din i Ishavsbyen. Hotellet har en bred og vid målgruppe, som passer vel så bra for bedriften som kjæresteparet eller venneflokken.

Om hotellet

Den vakre Ishavsbyen bør oppleves fra den sentrale bryggedelen av byen, og det er nettopp der Clarion Collection Hotel With med sine 76 rom. Dette er ikke noe toppmoderne designerhotell, men et koselig bygg med komfortable rom og 145 sengeplasser. Clarion Collection Hotel With ligger i den delen av byen som preges av gamle fiskebygninger, og dermed blender hotellet rett inn i arkitekturen.

Tromsø er ikke en alt for stor by, så de fleste severdigheter og fasiliteter finnes i umiddelbar nærhet av hotellet. Det inkluderer restauranter, butikker, utesteder samt kollektivtransport. Hotellet byr dessuten på eget treningsrom, samt en relax-avdeling der man virkelig kan koble av fra hverdagens mas og kjas. Clarion Collection Hotel With kan du besille på blant annet Hotelltromso.no – (direktelink) eller booking.com.

For bedrifter

Clarion Collection Hotel With er dessuten tilrettelagt for forretningsreisende. Hotellet huser 3 forskjellige konferanserom, der det største har plass til 50 personer om gangen, mens de to andre er av enklere og mindre standard. Moderne utstyr finnes dog på alle rommene. Hotellets betjening hjelper også bedriften med å tilrettelegge et helhetlig opplegg, som blant annet kan inkludere servering av både lunsj og middag.

For reisende som kommer med fly, så er også Clarion Collection Hotel With sin beliggenhet meget tilgjengelig. Flyplassen utenfor Tromsø, Langnes, befinner seg kun en kjøretur på omtrent 10 minutter, og det går buss i umiddelbar nærhet fra hotellet. Dersom du trenger leiebil på Tromsø Lufthavn, kan dette bestilles på http://www.bilutleie24.no/norge/tromso-lufthavn.php

Mer om Tromsø